A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Шляхи покращення доступності послуг центру зайнятості обговорювались в ОТГ

Дата: 11.02.2021 09:37
Кількість переглядів: 963

Фото без опису

У зв’язку з останніми реформаторськими змінами в системі організації роботи органів державної влади та місцевого самоврядування постало нагальне питання покращення доступності послуг центрів зайнятості для жителів новостворених територіальних громад.

Саме для реалізації вказаного завдання цими днями відбулися робочі зустрічі директора Міжгірської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості Ігоря Казибріда з очільниками Колочавської територіальної громади Василем Худинцем та Синевирської територіальної громади Іваном Чупом.

В ході робочих зустрічей було обговорено подальші шляхи співпраці між установами, погоджено графік проведення профінформаційних заходів в підпорядкованих навчальних закладах, вивчено та проаналізовано стан ринку праці в населених пунктах, оновлено необхідні інформаційні та консультаційні матеріали для відвідувачів сільських рад, укладено відповідні угоди про співпрацю.

Основним результатом зустрічей стало узгодження графіків виїзних заходів служби зайнятості в центрах новостворених територіальних громад, на яких мешканці гірських населених пунктів матимуть змогу отримати консультаційні та інформаційні послуги відповідальних працівників безпосередньо в адмінприміщеннях органів місцевого самоврядування. Тож сміливо можна констатувати, що мета – покращити доступність послуг служби зайнятості жителям ОТГ поступово втілюється в життя, а перші виїзні прийому відбудуться уже найближчого понеділка.

 

Міжгірська філія Закарпатського ОЦЗ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь