A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Конкурс на визначення опорного закладу (без філій), з підвезенням здобувачів освіти та працівників закладу серед закладів загальної середньої освіти Синевирської сільської ради

Дата: 14.09.2021 13:53
Кількість переглядів: 446

Фото без описуСиневирська сільська рада оголошує Конкурс на визначення опорного закладу (без філій), з підвезенням здобувачів освіти та працівників закладу серед закладів загальної середньої освіти Синевирської сільської ради (далі - Конкурс).

Конкурс проводиться згідно зі статтею 13 Закону України «Про освіту», статтею 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту», відповідно до Положення про опорний заклад освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.06.2019p. №532 «Про затвердження положення про опорний заклад освіти» та «Положення про умови проведення  конкурсу з визначення опорного закладу (без філій), з підвезенням здобувачів освіти та працівників закладу серед закладів загальної середньої освіти Синевирської сільської ради» (додається), затвердженого рішенням сесії Синевирської сільської ради від 13 вересня 2021 року №12.

Етапи та терміни проведення Конкурсу:

 

  1. етап з 14.09.2021 по 14.10.2021 прийом заявок та матеріалів керівниками закладів загальної середньої освіти громади на участь у Конкурсі до відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Синевирської сільської ради.
  2. етап з 15.10.2021 по 22.10.2021 вивчення членами комісії поданих матеріалів, визначення переможців Конкурсу.

З умовами порядку проведення конкурсу з визначення опорного закладу загальної середньої освіти можна ознайомитись у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Синевирської сільської ради.

 

До участі у Конкурсі запрошуються заклади загальної середньої освіти Синевирської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь