A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

16 днів проти насильства

Дата: 29.11.2021 10:12
Кількість переглядів: 1764

Фото без описуНавчальні заклади  громади  провели заходи у рамках всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”  Ця щорічна акція проходить з 25 листопада до 10 грудня.

Основними завданнями акції "16 днів проти насильства" є привернення уваги громадськості до двох актуальних проблем: запобігання та протидії домашнього насильства та торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ та громадських об'єднань задля поєднання зусиль щодо захисту прав людини.

Пандемія COVID-19 загострила цю проблему через локдауни, але і також зробила її менш видимою – оскільки ми менше бачимось з тими, хто може підтримати, і ховаємо обличчя під масками.

У Синевирсько-Полянському та Синевирському ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів з профілактики насильства та жорстокої поведінки в учнівському середовищі.  Заходи  організували психологи та соціальні педагоги. Активну участь приймали у заходах учні 5-11 класів.

У Синевирсько-Полянському закладі освіти пройшов тренінг«Проблем насилля та жорстокості стосується кожного». А в Синевирському навчальному закладі були проведені тематичні уроки.  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь