A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Депутат в окрузі

Дата: 08.12.2021 15:15
Кількість переглядів: 1808

Фото без описуДороги, тротуари та Музей Лісу і сплаву - вирішенню таких  питань в Синевирській громаді буде сприяти  народний депутат  Михайло Лаба. 

 

Про це він повідомив на зустрічі в с. Синевир, яка була  ініційована сільським головою Іваном Чупом. 

«Чи не вперше за останні роки народний депутат сам запитує про нагальні потреби горян, є носієм наших пропозицій в парламент і в центральні органи влади. За його сприяння будується спортивний майданчик в с. Синевир і в планах збудувати такий самий в с. Синевирська Поляна» - повідомив присутнім голова Громади Іван Чуп.

Наступного року планується будівництво дороги з твердим покриттям «Синевир-Синевиська-Поляна-Слобода», тротуарів в с. Синевир, водовідведення та твердої основи в урочищі Потік, берегоукріплення  дороги «Синевирська Поляна-Перенизь».

Разом з директором НПП «Синевир» Миколою Дербаком, Михайло Лаба буде сприяти відновленню реконструкції Музею Лісу сплаву. Ця історична споруда стане  ще одним туристичним магнітом та пам’яткою про бокорашів.

Марія Михайлівна Красняник підняла питання відновлення автобусного сполучення «Міжгір’я-Слобода», якому також посприяє Михайло Лаба.

«Парламент і надалі  буде підтримувати громади та удосконалювати реформу місцевого самоврядування. А депутати мають інфорувати Верховну Раду про стан справ в громадах,  потреби місцевих мешканців та відстовати їх інтереси»  - зауважив народний депутат нашого округу.

Не обійшов депутат і проблеми сільської медицини. Медики  попросили сприяння у капітальному ремонті автомобіля лікарів сімейної медицини та придбання повноприводної машини швидкої допомоги.  За словами Мирослава Повханича, АЗПСМ в с. Синевир потрібен  кисневий концентратор.  Цей апарат  зможе  рятувати життя горян в час пандемії коронавірусу.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь