A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

В області напрацьовують додаткові механізми підтримки ВПО та місцевого населення

Дата: 27.05.2022 12:02
Кількість переглядів: 714

Фото без описуКоординацію спільних програм допомоги переселенцям і закарпатцям обговорили сьогодні на нараді заступник голови ОВА Петро Добромільський та представники партнерських організацій.

«У регіоні перебуває велика кількість вимушено переміщених осіб. Вони отримують необхідну фінансову, правову та психологічну підтримку. Разом із нашими партнерами продовжуємо вдосконалювати наявні програми допомоги та напрацьовувати нові», – підкреслив Петро Добромільський.

За його словами, важливим напрямком залишається і підтримка закарпатців соціально незахищених категорій та тих, хто безоплатно прихистив ВПО:

«Понад 100 тисяч краян зараз потребують додаткової фінансової допомоги. Йдеться про осіб з інвалідністю, одиноких батьків і матерів, багатодітні сім’ї та домогосподарства, у яких проживають переселенці.

Зараз спільно з Товариством Червоного Хреста розпочинаємо відповідну програму підтримки, визначаємо обсяги фінансування та потреби місцевого населення».

До наради долучилися члени представництва МОМ, агентства ООН з питань міграції, в Україні, УВКБ ООН, Всесвітньої продовольчої програми ООН, ZOA International та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь