A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

СпівДія - СтвореннЯ безпечного простору

Дата: 12.10.2022 16:25
Кількість переглядів: 225

Міністерство молоді та спорту України спільно з Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань Офісу Президента України, Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово
окупованих територій України та Міністерством розвитку громад та територій України запустили платформу для допомоги цивільному населенню «СпівДія».
СпівДія (https://spivdiia.org.ua) – платформа країни для об’єднання волонтерських та державних ініціатив для  гуманітарної допомоги в час війни цивільному населенню. СпівДія була створена волонтерами під час війни та
поєднує громадські та державні ініціативи для ефективної організації гуманітарної допомоги.

Концепт  полягає у створенні безпечного простору, де дитина отримує психоемоційну підтримку через програму неформальної освіти, творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, ігри, квести, активну взаємодію з іншими дітьми та дорослими.
Педагоги та психологи приїздять у локації, де мешкають сім’ї переселенців (гуртожитки, прихистки, шелтери, тимчасові поселення, школи), і проводять заняття у дружній атмосфері довіри та розуміння вікових потреб дитини.
Учасниками занять є діти віком від 5 до 12 років, які працюють у групах 5- 7, 8-10 та 11-12 років. Різновиди занять, які пропонує «СпівДія заради дітей»:

Контакти координаторів проекту і містах України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь