A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

СиневирЕКО: СТВОРЮЄМО УНІКАЛЬНЕ ДЛЯ ТИХ, ХТО ЦІНУЄ НАТУРАЛЬНИЙ СМАК ТА ПРАГНЕ МАКСИМАЛЬНОЇ КОРИСТІ.

Дата: 14.06.2022 10:53
Кількість переглядів: 247

Фото без описуШалений ритм сучасного світу, глобалізація та урбанізація, катастрофічна відсутність часу змушують людей жертвувати моментами для себе, відкладати відпочинок на потім, прагнути отримати максимум користі в одному продукті.

СиневирЕко дарує маленький ретріт, мить задоволення та користь екологічно чистого продукту – у кожній своїй лінійці. У нас є все, що шукає споживач, з доставкою додому! Він може взяти з собою частинку карпатської сили з туристичної поїзки на Синевир ії наповнюватися нею щоразу, заварюючи наш чай після насиченого робочого дня. Або замовити верховинські смаколики з доставкою додому і вікривати для себе користь найчистіших куточків Карпат гастрономічно. Чи подарувати найближчим частинку здоров’я і турботи, презентувавши еко-вироби від СиневиреЕко.


Для нас надзвичайно важливо допомогти кожному, хто куштує наші продукти, перезавантажитись, зупинитись, помріяти хоча б мить. Адже сила старовинних рецептів саме в тому, що на них реагує наш генетичний код. Ми сприймаємо їх, як щось давно знайоме, рідне, віднайдене. Саме прості та справжні продукти корисні не просто для тіла та розуму, а й для ментального здоров’я. Прислухатися до внутрішнього голосу, краще зрозуміти себе – коли смак чистий та справжній, це просто. Коли штучне та технологічне не відволікає, можна сконцентруватися на насолоді, перенестися в тихе, таке знайоме та улюблене місце, знайти сакральні сенси. Вдихнути на повні груди, розплющити очі і, оновленим, рухатись далі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь