A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Нашого цвіту по всьому світу.

Дата: 04.05.2023 09:25
Кількість переглядів: 66

Фото без описуСьогодні в бібліотеці с. Синевир відбулася зустріч нашої землячки - Марини Акрам з працівниками Синевирської сільської ради. 
Коротко про Марину Акрам: щира україночка, патріотка ,яка більше 20 років проживає в Індії. Співзасновниця діаспори українців Індії, громадська діячка. З повномасштабним вторгненням військ рос.федерації веде активну роботу на підтримку України.  Проводить волонтерську діяльність по збору гуманітарної допомоги нашим захисникам та народу України, який постраждав від рашизму. Пише вірші, які пронизані біллю за наш народ , за нашу землю, за нашу Україну.
Скориставшись нагодою відвідала всіх родичів І дуже хотіла побувати в бібліотеці.
За чашкою кави час пройшов непомітно. Багато цікавого присутні дізналися про культуру, звичаї, традиції народів Індії,про освіту та медицину, про індійську кухню, про відношення індійських чоловіків до своїх  жінок - українок. 
   Не обійшлося і без подарунків. Любов Гречин - експертка ІЕРС подарувала гості свою книжку - розмальовку  та карпатський чай , зібраний з  екологічно чистої сировини.
Всі присутні обмінялися своїми сторінками в соцмережі та подякували за гарно проведений час.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь