A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ АНАЛІТИЧНОГО ЗВІТУ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ МІСТОБУДІВНОГО МОНІТОРИНГУ СИНЕВИРСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 27.10.2023 13:44
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ АНАЛІТИЧНОГО ЗВІТУ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ МІСТОБУДІВНОГО МОНІТОРИНГУ СИНЕВИРСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

 

З метою виконання вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.09.2011 № 170.

Згідно договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань (у сфері містобудування та архітектури) між Міжгірською селищною радою Хустського району Закарпатської області та Синевирською сільською радою Хустського району Закарпатської області від 04.01.2022 року послуги громадянам, що проживають та організаціям, які знаходяться на території Синевирської територіальної громади надає відділ містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету Міжгірської селищної ради.

Синевирська сільська рада інформує про проведення громадського обговорення проєкту аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу територій населених пунктів Синевирської територіальної громади у 2022 році.

Дата проведення громадського обговорення 20 листопада 2023 року у малому залі адмінбудівлі Синевирської сільської ради за адресою: с. Синевир, 1066, Хустський район, Закарпатська обл.. Час проведення: 15.00.

Участь у проведенні громадського обговорення можуть взяти усі зацікавлені громадяни.

З проєктом аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу можна ознайомитися за даним посиланням: Аналітичний звіт

Пропозиції та зауваження до проєкту аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу територій населених пунктів Синевирської територіальної громади у 2022 році приймаються з 27 жовтня 2023 року до           16 листопада 2023 року (включно) за адресою: с. Синевир, 1066, Хустський район, Закарпатська обл., 90041 або на електронну адресу відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету Міжгірської селищної ради: myzgyraarhytektura@gmail.com .

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електронну адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення), юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

 

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення та розгляду пропозицій – Василь БОШОТА – начальник відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь