Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Успіхи нашої громади.

Дата: 12.07.2023 14:34
Кількість переглядів: 63

Фото без описуСиневирська громада прошла у другий етап проекту "Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади» . Цей проект є важливим кроком у розвитку громади та впровадження нових технологій в управління на місцевому рівні.
У рамках проекту в Синевирській громаді  пройшла перша діалогова сесія, метою якої було налагодження ефективної співпраці влади, громади та бізнесу.  
В  обговоренні проблем громади та пошуку шляхів їх вирішення взяли участь представники освіти, медицини, громадських організацій, культури,  місцевої влади, приватні підприємці, студенти.
У результаті спільної роботи  були обрані 2 найважливіші проблеми та 2 команди, які будуть працювати над їх вирішенням.   На наступній діалоговій сесії команди представлять свої напрацювання  один проект отримає фінансування від МОМ.
Дякуємо Oksana Zvarych, експертці  і тренерці  з проектного, організаційного та грантового менеджменту  та координаторці проекту у Закарпатській області Ларисі Бичковій за допомогу та набуті знання.
Проект "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад"  реалізується IOM Ukraine   - Міжнародної організації з міграції  в партнерстві з Західноукраїнський ресурсний центр  та фінансується Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь