A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Зустріч з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

Дата: 13.02.2024 10:56
Кількість переглядів: 50

Фото без опису15 лютого 2024 року о 15.00 год. в приміщенні Синевирської
сільської ради за адресою:
с. Синевир, буд. 1066 Хустського району, запланована до проведення робоча зустріч мешканців та активу Синевирського територіального округу з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковником поліції ДЬОРДЯЙ Володимиром Івановичем.   

У зібранні прийматимуть участь начальник відділу управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції СОФІЛКАНИЧ Олександр Васильович, керівник відділення № 2 Хустського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області підполковник поліції Жаба Віталій Іванович та поліцейські офіцери громади, які забезпечують виконання завдань, спрямованих на дотримання прав і свобод людини, охорону інтересів суспільства та держави на території Синевирської територіальної громади.  

Робоча зустріч проводитиметься в режимі, наближеному до прийому громадян, метою якої визначено встановлення відкритого діалогу між поліцією та громадськістю, підвищення загального рівня правопорядку на території громади, обговорення нагальних питань, які турбують мешканців громади, забезпечення комплексного підходу до вирішення проблематики, пов'язаної
з питаннями стабільного відчуття громадянами безпеки, а також узгодження додаткових заходів з покращення матеріально-технічного забезпечення поліцейських.

Мешканці та актив громади під час зустрічі матимуть змогу отримати від поліцейських вичерпні відповіді щодо якості надання поліцейських послуг відповідно до компетенції, обговорити пропозиції, клопотання, скарги щодо роботи правоохоронців.

 

Контакті телефони учасників робочої зустрічі:

 

Дьордяй Володимир Іванович           – 050 – 570 – 79 - 56

 

Софілканич Олександр Васильович  – 050 - 516 – 64 – 04

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь