Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Тиждень читання "Бути своїми"

Дата: 09.12.2023 10:37
Кількість переглядів: 43

Фото без описуОсь і закінчився тиждень читання "Бути своїми".

Цей тиждень у бібліотеці був захоплюючим відкриттям для мене та дітей. Почали ми з вибору книг, де кожен з нас обрав щось цікаве та нове для читання. Різноманіття жанрів - від пригодницьких творів до науково - популярної літератури - зробило наш вибір захоплюючим.

День періодики в бібліотеці не тільки розширив знання дітей про газети та журнали, але й викликав цікаві питання у них Активні та творчі розмальовки про читання підкреслили дитячу радість від літературних вражень. Нагородження самого активного читача стало чудовим завершенням нашого тижня читання. Під час церемонії, яка пройшла в атмосфері веселощів та радості було вручено грамоту та подарунок найактивнішому читачеві. Людмила Нірода, учениця 4 А класу, вирізнялася своєю нестримною цікавістю до читання та активною участю у всіх читацьких подіях. Вона стала великим натхненням для інших, ділилася враженням від прочитаних книг. Важливо відзначити і колективний успіх.

4 А клас визнано як самий активний клас тижня читання! Вони активно брали участь у всіх заходах тижня: вибирали цікаві книги, долучалися до обговорень та демонстрували високий рівень читацької активності. Це визнання - заохочення для класу продовжувати подорож читацьким світом разом та допомагати один одному в розвитку читацьких навичок.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь