A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Розробляємо план управління відходами Синевирської територіальної громади

Дата: 16.02.2024 10:51
Кількість переглядів: 183

Фото без описуВідповідно до статті 52 Закону України «Про управління відходами» для кожної територіальної громади повинен бути розроблений місцевий план управління відходами (план управління відходами територіальної громади).

Синевирська сільська рада розпочала роботу над проєктом такого плану та утворює робочу групу для підготовки пропозицій до проєкту плану та узгодження позицій до них.

Учасниками робочої групи можуть бути представники суб’єктів господарювання, закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, агенцій місцевого та регіонального розвитку, асоціацій органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

Заявки на долучення до робочої групи можна подaвати до  26 лютого 2024 року за електронною адресою     synevyr.economy@ukr.net    або synevyr.rada@ukr.net 

За цими ж електронними адресами також очікуємо на пропозиції (у довільній формі) підприємств, установ та організацій, громадськості та населення до проєкту плану управління відходами Синевирської територіальної громади стосовно тих відходів, які утворюються на підприємствах або у тій чи іншій сфері діяльності підприємств, у населених пунктах. Такі пропозиції прийматимуться впродовж до 30 квітня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь