A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Зустріч з керівництвом Національної поліції в Закарпатській області

Дата: 16.02.2024 16:54
Кількість переглядів: 84

Фото без опису15 лютого у Синевирській сільській раді  відбулася зустріч. До громади завітали начальник відділу управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції СОФІЛКАНИЧ Олександр Васильович, керівник відділення № 2 Хустського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області підполковник поліції Жаба Віталій Іванович та поліцейський офіцер громади Стець Андрій.

Провели  виїзний прийом громадян та зустріч із керівництвом та активом Синевирської  територіальної громади, представниками депутатського корпусу, виконавчого комітету, керівниками освітніх закладів та місцевими жителями.

Під час зустрічі до присутніх доведено завдання та функції управління головної інспекції, особливості діяльності підрозділу та надано буклети з інформацією про функціонування чат-боту управління головної інспекції.

Обговорено ефективність роботи поліцейського офіцера громади, а також проблемні питання у взаємодії та діяльності відділу поліції.  Присутні брали активну участь в обговоренні питань співпраці поліції з населенням.

Представниками управління головної інспекції також продемонстровано відеофайли із можливостями системи електронної фіксації всіх дій із затриманими особами ІП Custody records та програми «Безпекове Закарпаття», які активно впроваджуються в поліції Закарпаття.

 Скарг на дії поліцейських не надійшло, натомість отримано пропозиції з удосконалення діяльності відділу поліції та покращення ефективності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь