A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

До Синевирського ліцею завітав український письменник та поет - Андрій Любка

Дата: 20.03.2024 08:56
Кількість переглядів: 63

Фото без описуВ Синевирському ліцеї пройшла зустріч молодіжного центру та учнів школи з талановитим письменником та волонтером - Андрієм Любкою.

Андрій Любка - талановитий письменник, що майстерно висвітлює вікові історії на сторінках своїх книг. Він вміло вплітає глибокі думки та почуття в кожний рядок. Його творчість вражає своєю відвертістю та емоційністю, надихаючи та залишаючи позитивний слід в серцях читачів.

Він розповів багато цікавих історій про себе: про любов до читання, улюбленого дитячого письменника - Всеволода Нестайко, про твір "Тореодора з Васюківки", який дав йому поштовх до літературної творчості.

Зараз Андрій активно займається волонтерством. Під час розмови він розповів про свій досвід волонтерства та мотивацію,  про поїздки на фронт,  постачання автомобілів для наших захисників.

 

Надзвичайно приємним жестом від письменника стали, подаровані книги, з автографом для нашої бібліотеки.📚

Фото без описуАнтологія "Воєнний стан" - це збірка віршів українських письменників, які активно почали писати твори після початку повномасштабного вторнення. Вона веде читача в глибини воєнних подій, відтворюючи атмосферу напружених часів. Книга може пролити світло на темні сторони війни, показує її вплив на звичайних людей та воїнів, а також висвітлює героїзм і відданість учасників подій.

 

Фото без опису" Війна з тильного боку" - доробок, що є цікавим поглядом на війну крізь призму подій, що відбувається на задніх лініях. Вона розкриває життя людей, які знаходяться поза бойовими діями, але відчувають їхні наслідки і вплив.

Висловляємо щиру подяку українському письменнику, поету, есеїсту Андрію Любці  за те, що завітав до нашої громади, а також за подаровані книги для сільської бібіліотеки. Вони стануть важливою частиною культурного життя нашого краю.

Любо запрошуємо читачів для ознайомлення з книгами!

 

Фото без опису 

Фото без опису 

Фото без опису 

Фото без опису 

Фото без опису 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь