Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Повідомлення про проведення громадського обговорення проекту Аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу містобудівної документації за 2023 рік

Дата: 05.06.2024 14:06
Кількість переглядів: 51

У відповідність до статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ч. 6 п.7 р. ІІІ «Порядку проведення містобудівного моніторингу», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 01.09.2011 № 170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14 грудня 2021 року № 333), згідно договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань (у сфері містобудування та архітектури) між Міжгірською селищною радою Хустського району Закарпатської області та Синевирською сільською радою Хустського району Закарпатської області від 04.01.2022 року послуги громадянам, що проживають та організаціям, які знаходяться на території Синевирської територіальної громади надає відділ містобудування, архітектури та інфраструктури Міжгірської селищної ради.

 

Синевирська сільська рада інформує про проведення громадського обговорення проєкту Аналітичний звіт за результатами містобудівного моніторингу містобудівної документації за 2023 рік.

Громадські слухання щодо проєкту Аналітичний звіт за результатами містобудівного моніторингу містобудівної документації за 2023 рік відбудуться 25 червня 2024 року об 15:00 в адмінбудівлі Синевирської сільської ради за адресою: село Синевир, 1066, Хустський район, Закарпатської області. 

Участь у проведенні громадського обговорення можуть взяти усі зацікавлені громадяни.

З проєктом Аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу містобудівної документації за 2023 рік можна ознайомитися за даним посиланням АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ за результатами містобудівного моніторингу містобудівної документації за 2023 рік

 

Пропозиції та зауваження до проєкту Аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу містобудівної документації за 2023 рік приймаються з 07 червня 2024 року до 27 червня 2024 року за адресою: вул. Шевченка, 97, смт. Міжгір’я, Хустський район, Закарпатської області, 90000 (адресат - Відділ містобудування, архітектури та інфраструктури Міжгірської селищної ради) або на електронну адресу відділу містобудування, архітектури та інфраструктури Міжгірської селищної ради: myzgyraarhytektura@gmail.com .

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електронну адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення), юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Відповідальна особа за проведення громадських слухань та розгляду пропозицій – Василь БОШОТА – начальник відділу містобудування, архітектури та інфраструктури Міжгірської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь