A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Гід з державних послуг

Держпослуги на Гіді, що необхідні для захисту інтелектуальної власності

Ви з тих, кого ці важкі часи надихнули створити щось своє? Пишаємося вашою сміливістю! А також нагадуємо подбати про захист своєї інтелектуальної власності. Авторське право  Реєстрація права на твір Дублікат свідоцтва про держреєстрацію авторського права Реєстрація договору про права автора на твір Контрольні марки на розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних Суміжні права

09:17 20.07.2022

Усе, що потрібно для керування транспортом — на Гіді

Мінцифра зібрала підбірку держпослуг, без яких керування транспортом було б неможливе. Перевезення вантажу та отримання на нього дозволу, отримання посвідчення водія або реєстрацію (перереєстрацію) транспортних засобів… На Гіді є все, хай там що ви не планували.  

13:45 11.07.2022

За 2022 рік понад 3 млн українців відвідали Гід з державних послуг

Понад 3 млн українців відвідали Гід з державних послуг. Цієї цифри Гід досяг менше ніж за рік. Щодня команда Мінцифри доповнює та оновлює Гід у режимі реального часу для того, щоб взаємодія держави та громадян була комфортнішою і простішою.

08:40 28.06.2022

Необхідні для оподаткування держпослуги — на Гіді

Сплачуємо податки = рухаємо економіку = наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді. Вона вже тут, до речі. Для оподаткування фізичних осіб: ? реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП)/раніше індивідуальний податковий номер (ІПН) 

15:46 14.06.2022

Допомога сім’ям, що потребують державної підтримки на Гіді

Хочете оформити статус багатодітної сім’ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для багатодітних сімей та таких, що потребують державної підтримки.

18:08 24.02.2022

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 

09:31 14.02.2022

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 

10:53 10.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь