Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

9 серпня - день книголюбів.

Дата: 10.08.2023 16:10
Кількість переглядів: 121

Фото без опису📚9 серпня - день книголюбів.
Полюби бібліотеку і бібліотека полюбить тебе.
      Ви уже знайомі з Орестом Голодняк, який проживає у місті Київ, та перебував у нашій ТГ в статусі тимчасово -переміщеної особи.  Це наш активний читач, який щиро полюбив нашу бібліотеку та полюбили його і ми. Він надзвичайно талановитий  та творчий, щирий та привітний,   із великим задоволенням відвідував бібліотеку . Перевагу надає енциклопедіям різного характеру, захоплюється фантастичними творами та любить читати сучасну дитячу прозу.
Любов до читання йому привила мама Надія, яка сама любить читати.
     📚Сьогодні, в день книголюбів, ми в черговий раз отримали від Ореста його улюблені книги, якими будуть користуватися наші читачі - книголюби.
   📕📗Книжки , Ростислав Морський "Куди відлітають риби" та Nancy Tillman "On the Night You Were Born" доповнять наші фонди.
  🥰Щиро дякуємо, тобі, сонечко.🌞 Хай  твоє життя завжди буде радісним, дні - сонячними, настрій - веселим, а серденько наповнено добротою. Успіхів тобі у навчанні та мирного неба.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь