Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Алгоритм оформлення на військову службу за контрактом військовозобов’язаних та цивільної молоді до 27 прикордонного загону

Дата: 05.09.2024 15:16
Кількість переглядів: 17

Фото без описуОформлення та вивчення  кандидатів на військову службу за контрактом в підрозділи Державної прикордонної служби України здійснюється відділами рекрутингу Державної прикордонної служби України.

1. Інформаційна бесіда з питань проходження військової служби, за контрактом, роз’яснення правових підстав служби, матеріального, фінансового забезпечення, соціального захисту тощо; інформування кандидата про наявність вакантних посад у підрозділах органів Державної прикордонної служби України.

2. Подання заяви кандидатом, надання кандидатові на військову службу за контрактом переліку документів для формування матеріалів вивчення кандидата на військову службу за контрактом.

3. Перевірка наявності у кандидата заборон для проходження військової служби визначених законодавством України, що унеможливлює прийняття на військову службу за контрактом у Державній прикордонній службі України.

4. Проходження професійно-психологічного відбору кандидата, яке проводить психолог Державної прикордонної служби України.

5. Медичний огляд кандидата у військово-медичних клінічних центрах Державної прикордонної служби України з метою визначення ступеню придатності.

6. Прийняття на військову службу за контрактом в підрозділи Державної прикордонної служби України.

Додаткову інформацію з питань оформлення на військову службу за контрактом кандидати можуть отримати у відділі комплектування 27 прикордонного загону за телефонами 0660202662, 0970202662.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь