A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

15 лютого 2024 року о 15.00 год. в приміщенні Синевирської сільської ради за адресою: с. Синевир, буд. 1066 Хустського району, запланована до проведення робоча зустріч мешканців та активу Синевирського територіального округу з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковником поліції ДЬОРДЯЙ Володимиром Івановичем.   

10:56 13.02.2024

Додаткова соціальна підтримка для осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю

Спільний проект Мінсоцполітики та Всесвітньої продовольчої програми ООН (ВПП) щодо додаткової соціальної підтримки осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю.

13:54 12.02.2024

Чи можна робити щеплення дитині, яка кашляє?

Якщо кашель не є симптомом серйозного захворювання і не супроводжується гарячкою, то відкладати вакцинацію не потрібно – щеплення можна зробити дитині з ознаками легкого ГРВІ, це безпечно і не вплине на формування захисту. Однак рішення про щеплення в разі ознак ГРВІ приймають не батьки, а саме лікар.

11:23 06.02.2024

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Обгрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення очікуваної вартості премета закупівлі.

10:25 06.02.2024

Обрізка саду взимку

Питання про те чи можна робити обрізку дерев взимку викликає спірні судження серед садівників і власників ділянок. Але поспішаємо вас запевнити, що робити це навіть потрібно. Для плодових насаджень обрізка саду взимку – це один з дієвих заходів, спрямованих на омолодження і формування крони.

14:21 24.01.2024

Схеми шахрайства на онлайн-платформах

Торговельні онлайн-майданчики стали незамінними для людей, які шукають зручний та швидкий спосіб не тільки здійснити покупку, а й продати власний товар. Проте разом зі зростанням популярності онлайн-майданчиків, також зростає кількість шахраїв, які намагаються обманути продавців. Сьогодні ми розглянемо схеми шахрайства на онлайн-платформах та поради, які допоможуть продавцям продавати безпечно.

09:49 26.12.2023

Звіт поліцейського офіцера Синевирської територіальної громади за 2023 рік.

20.12.2023 року поліцейський офіцер Синевирської територіальної громади Стець Андрій на черговій сесії прозвітував про результати проведеної роботи за 2023 рік. Зокрема, було прозвітовано про стан правопорядку на території громади, результати розгляду звернень громадян, вжиті заходи щодо запобігання та протидії вчиненню кримінальних і адміністративних правопорушень.

18:00 21.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь