A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обрізка саду взимку

Обрізка саду взимку

Питання про те чи можна робити обрізку дерев взимку викликає спірні судження серед садівників і власників ділянок. Але поспішаємо вас запевнити, що робити це навіть потрібно. Для плодових насаджень обрізка саду взимку – це один з дієвих заходів, спрямованих на омолодження і формування крони.

14:21 24.01.2024

Схеми шахрайства на онлайн-платформах

Схеми шахрайства на онлайн-платформах

Торговельні онлайн-майданчики стали незамінними для людей, які шукають зручний та швидкий спосіб не тільки здійснити покупку, а й продати власний товар. Проте разом зі зростанням популярності онлайн-майданчиків, також зростає кількість шахраїв, які намагаються обманути продавців. Сьогодні ми розглянемо схеми шахрайства на онлайн-платформах та поради, які допоможуть продавцям продавати безпечно.

09:49 26.12.2023

Звіт поліцейського офіцера Синевирської територіальної громади за 2023 рік.

Звіт поліцейського офіцера Синевирської територіальної громади за 2023 рік.

20.12.2023 року поліцейський офіцер Синевирської територіальної громади Стець Андрій на черговій сесії прозвітував про результати проведеної роботи за 2023 рік. Зокрема, було прозвітовано про стан правопорядку на території громади, результати розгляду звернень громадян, вжиті заходи щодо запобігання та протидії вчиненню кримінальних і адміністративних правопорушень.

18:00 21.12.2023

Подорож до озера Синевир

Подорож до озера Синевир

Одним із найцікавіших та найпривабливіших для туристів місць Закарпаття є чарівне високогірне озеро Синевир. Його ще називають «Морським оком» Карпат. Озеро Синевир знаходиться на території колишнього Міжгірського району Закарпатської області (нині укрупнений Хустський район). Висота цього місця становить 989 метрів над рівнем моря.

14:44 19.12.2023

До відома с/г виробників

До відома с/г виробників

Постановою Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2023 р. № 1210 затверджено ПОРЯДОК проведення сертифікації насіння, видачі скасування сертифікатів на насіння.

11:07 24.11.2023

Дитячому майданику бути!

Дитячому майданику бути!

Ми раді повідомити вам важливу новину для нашої громади.     Обладнання для дитячих майданчиків було успішно доставлено та готується до монтажу в наших селах – Синевирі та Синевирській Поляні. Це стало можливим завдяки зусиллям Синевирської сільської ради та фінансовій підтримці Міжнародної організації з Міграції (МОМ) в рамках проекту "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад". Протягом пів року працівники нашої громади разом з мешканцями активно навчалися, брали участь в тренінгах та проводили дослідження, щоб забезпечити найкращі умови для наших дітей. Ми хочемо виразити нашу щиру подяку учням Синевирського ліцею, які відгукнулися на виклик та долучилися до розвантаження цього обладнання. Ваша допомога має велике значення для нас, і ви показали приклад того, як об'єднані зусилля можуть зробити нашу громаду кращою. Ці майданчики стануть не тільки місцем веселощів для наших дітей, але й символом спільного розвитку та підвищення якості життя у нашому регіоні. Дякуємо Міжнародній організації з Міграції, "Західноукраїнському ресурсному центру" та Посольству Канади за їхню підтримку цього проекту. Разом ми здатні до досягнення великих речей.

14:25 01.11.2023

ІНФОРМАЦІЙНА ЕКСПОЗИЦІЯ «ПРИДИВИСЬ»: ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДНЯ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

ІНФОРМАЦІЙНА ЕКСПОЗИЦІЯ «ПРИДИВИСЬ»: ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДНЯ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

18 жовтня, напередодні Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно з Міністерством соціальної політики України та Всеукраїнською коаліцією громадських організацій з протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та Міністерства юстиції Швеції, розпочинає нову інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ», з метою попередження торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції. У рамках даної кампанії заплановано створення експозиції «ПРИДИВИСЬ» у приміщеннях залізничних та авто вокзалів, торгових центрів, на центральних площах міста чи у парках міста Києва та 20 областей України.  

09:08 12.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь