A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Культура

Подаруй бібліотеці книгу  .

Подаруй бібліотеці книгу  .📚📘📚📘📚       📚В бібліотеці  постійно - діюча акція "Подаруй книгу бібліотеці". Чарівна дівчинка, Пилип Христинка, виявила бажання подарувати книгу нашій бібліотеці. Христинка навчається в 3 му класі  восьмої школи м. Ужгород. На даний час відпочиває у бабусі та є активним читачем нашої бібліотеки.        🥰 Щира подяка батькам та вчителям за виховання такої чудової україночки, за те , що вчите любити  книгу та бібліотеку.       🥰 Дякуємо тобі, сонечко, за твоє добре серденько. Будь такою щирою, привітною розумницею, завжди. Щастя тобі та мирного неба.       📘Книга "Елена з Авалору" стане другом іншим діткам, з якою будуть чудово проводити час.

13:43 05.07.2023

​​​​​​​Сьогодні Україна відзначає 27 - му річницю прийняття Конституції.

Сьогодні Україна відзначає 27 - му річницю прийняття Конституції.    Наша Конституція визначає, що Україна є правовою державою, яка будується на принципах поваги до особи , верховенства права, дотримання законів. Нашу Конституцію міжнародна спільнота визнала ,як одну з найдемократичніших. День Конституції - це єдине свято, яке згадується в самій Конституції.  Учасники круглого столу, який проходив в бібліотеці, згадали як приймали основний Закон та які історичні факти передували цій події. Обговорили важливі актуальні положення основного Закону Держави. Розглянули першу Конституцію гетьмана Пилипа Орлика, яка вважається однією з перших європейських конституцій нового часу.  Всі відвідувачі бібліотеки мали змогу ознайомитися з матеріалами книжкової виставки " Закон - путівник по життю"

09:19 28.06.2023

22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.

22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Відділ освіти, культури, молоді та спорту разом з працівниками культури Синевирської ТГ хвилиною мовчання вшанували пам'ять жертв війни в Україні.

10:09 22.06.2023

Наші книги в Посольстві України в Індії.

Приємна новина.  📚 Наші книги в Посольстві України в Індії. 📕Повісті Наталії Дурунди "Коли відчинені ворота раю..." та видання  розмальовки " Стежками національно - природничого парку "Синевир"🏞️ Карпатський ліс - твій друг" , видане за підтримки Interreligious and environmental eivit forum of Eastern Europe (IRCEF) , автором якого є експертка Любов Гречин -  вже у Посольстві України в Індії. Їх передала наша україночка , Марина Акрам, яка проживає в цій загадковій країні.  Ці книги мають змогу почитати українці, які там проживають та всі бажаючі, хто закоханий в нашу солов'їну мову. Книжка - розмальовка розкаже та покаже красу нашого чарівного краю. 🌲🌳🌲🌳🌲🌳🌲🌳🌲🌳🌲🌳🌲🌳🌲

09:02 01.06.2023

Подарунки з загадкової Індії.

🎁Подарунки з загадкової Індії. Бібліотека с. Синевир має змогу похвалитися чудовими подарунками🎁 від нашої Марини Акрам. Це📚 три збірки поезії, написані в далекій екзотичній країні. 📕 Перша книга "У полоні життя". Шлях до цієї збірки був довгим. На цьому шляху було горе від втрати батьків, глибокий сум за рідною Україною, бо ж долетіти до батьківської домівки, живучи за тисячі кілометрів, непросто . Поетична збірка відображає різні почуття, якими переймався кожен з нас. Радість, кохання, щастя, смуток, горе, ностальгія . Всі ці почуття зрозуміє той, хто хоч раз у житті відривався від рідної землі, кому довелося жити протягом багатьох років за кордоном, але не мати змоги відвідати рідних , коли заманеться. Ця книга, як життя, сьогодні ти радієш, завтра сумуєш. Книга, присвячена світлій пам'яті батьків, які назавжди в серці та  пам'яті люблячої доньки.  📕 Друга збірка української поезії з Індії "Матіола". Матіола - чарівна квітка, символ батьківського дому, нагадування про родинне коріння. Серед тисячі екзотичних рослин Індії, квітка Матіола росте на балконі в Марини. Вона , як і  її господиня, прийшла з України, щоб дарувати радість, заспокоїти, звеселити та прикрасити індійські будні. Книжка присвячена родині та друзям. Буває на чужині весь в шовках, У золоті купаєшся, на волі - Та запах Матіоли може враз В минуле повернути. Різко аж до болю..   📘 Третю збірку поезії "Зцілуй мій сум" Марина присвятила своєму коханому чоловікові, який підтримує її своїм коханням у далеких краях, знаючи те, як важко та сумно за своєю ріднею та Батьківщиною. А ти, а ти зі мною говори. Зцілуй мій сум, зітри із серця втому і обійми. Щоб десь у чужині, Де вічно літо, а на екрані сніг, Мені не так хотілося додому. Ми щиро дякуємо 😘 Марині Акрам за такі чудові книги. Вони доповнять фонд нашої бібліотеки та обов'язково знайдуть свого читача.  А ти, Маринко, пиши , радуй нас своїми творами. Успіхів тобі та натхнення, нових, яскравих сторінок у творчості. Дякуємо! Любимо тебе!❤️

09:25 25.05.2023

​​​​​​​Здійснюйте добро, поки ви існуєте!                                                  Дені Дідро.

Здійснюйте добро, поки ви існуєте!                                                  Дені Дідро.    📚   Книга - найкращий подарунок! А коли вона подарована самим автором, та ще і в день народження - це незабутньо. Для бібліотеки с. Синевир свої твори подарувала наша чарівна письменниця - Наталя Дурунда. Це вже вдруге вона дарує свої книги нам. Цього разу два романи "За брамою пекла" та "Під клеймом "OST" чекають на своїх читачів    Шановна пані Наталя, щиро дякуємо за вашу щедрість та увагу до нашої бібліотеки. Ваші книги - справжній літературний скарб. Ваші твори читаються з легкістю та надихають. Ваші книги стануть частиною фонду нашої бібліотеки та обов'язково знайдуть свого читача.  Бажаємо вам нових, яскравих сторінок у вашій творчості. Нехай кожен день дарує чудові емоції, натхнення та гарний настрій, а ваші твори припадуть до душі різній категорії читачів. Здоров'я вам міцного, родинного затишку, добра та мирного неба.  Успіхів вам!!!

09:30 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь