A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Новини

У період із 13 листопада по 17 листопада в Синевирському ліцеї та Синевирсько-Полянському ліцеї пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.

У період із 13 листопада по 17 листопада в Синевирському ліцеї та Синевирсько-Полянському ліцеї пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення ними необхідності вироблення навиків дотримання правил поведінки на дорозі, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до ліцею і додому. Класними керівниками 1-11 класів було проведено заходи з безпеки дорожнього руху у формі бесід, вікторин, конкурсів малюнків, заочних подорожей, уявних мандрівок та інсценізацій. "Життя - найдорожче, що є у людини!"

10:50 16.11.2023

Відбувся ІІ етап конкурсу літературних творів , творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему « Захисники України "

Відбувся ІІ етап конкурсу літературних творів , творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему « Захисники України: історія та сьогодення» Конкурс літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення" проводиться з метою: - піднесення бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Україні та народу; -поглиблення духовної єдності поколінь, виховання поваги до захисників України різних поколінь; -виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу; -формування загальнолюдських моральних орієнтирів і духовних цінностей; -формування соціально активних громадян України ; -розкриття, підтримка і розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді. На конкурс представлені : малюнки , вірші , листи учнів закладів загальної середньої освіти! Найкращі роботи відправлено на ІІІ етап обласний

10:12 15.11.2023

Відбувся ІІ етапу XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика!

   Відбувся ІІ етапу XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика! Конкурс проводиться для учнів 3- 11 класів закладів загальної середньої освіти ! Метою конкурсу є забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді. Переможцям ІІ етапу бажаємо подальших творчих успіхів і здобутків, натхнення і перемог у майбутньому!

10:37 10.11.2023

Відбувся ІІ етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

  Відбувся ІІ етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!  У конкурсі взяли участь 5-11 класів закладів загальної середньої освіти! Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка проводиться з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні. Наполеглива праця талановитих учнів та їх наставників дала високі результати ! Бажаємо переможцям ІІ етапу наснаги , подальших успіхів та перемог!

10:30 10.11.2023

Осінь - пора достиглих овочів і фруктів

🍁Осінь - пора достиглих овочів і фруктів. А ще восени природа дарує нам безліч матеріалу, який в умілих руках стає справжнім витвором.🍁 Тому доброю традицією стало проведення свята «Дари осені» У закладах освіти така виставка є традицією діти з  нетерпінням чекають можливості виявити свої творчі здібності та виконати різноманітні композиції  осінньої тематики.  Свято пройшло творчо, креативно, організовано. Здобувачі освіти  1-11 класів, класні керівники та керівники гуртків проявили свої таланти. Вироби з природничих матеріалів, овочів, фруктів та квітів дивують  своєю  оригінальністю, змістовністю,  креативністю... Ми захоплюємося творчістю та креативністю наших дітей, дякуємо їм за їх активну участь у святі, а батькам за підтримку та допомогу своїм дітям!

16:46 13.10.2023

Відбувався І етап конкурсу « За нашу свободу» - до Дня захисника України!

Відбувався І етап конкурсу « За нашу свободу» - до Дня захисника України!  Конкурс проводиться з метою виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави!  Завдання Конкурсу: - надання моральної підтримки воїнам; - розвиток почуття патріотизму та відповідальності за майбутне своєї держави; - виховання любові до рідного краю; - виявлення, розвиток і підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей; - патріотичне виховання дітей та молоді засобами українського мистецтва. На конкурсі були представлені малюнки , вірші учнів Синевирської громади !  ✅Найкращі роботи відправлені для участі у ІІ ( обласному ) етапі конкурсу ✅  Бажаємо Вам натхнення , успіхів та подальших перемог !

16:43 11.10.2023

Голокост – важка незагоєна рана в історії України в Другій світовій війні

Голокост – важка незагоєна рана в історії України в Другій світовій війні. Ця подія є однією з найтемніших сторінок історії України. Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати  і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров народу України.      Адже, хто не знає  минулого, той не вартий майбутнього. З метою вшанування пам`яті жертв Голокосту та масового знищення нацистськими окупантами мирного населення м. Києва, у закладах освіти пройшли виховні заходи про трагедію Бабиного Яру:  ✅проведено виховні години та бесіди «А Бабин Яр мовчить…»,   ✅ «Трагедія Бабиного Яру – в серці українського народу…» ✅проведено круглий стіл  «Бабин Яр: пам'ять на тлі історії.»; ✅проведено конференцію «Чим відомий Бабин Яр в усьому світі.» ✅виставка тематичної літератури на тему “Біль нашої пам'яті”; ✅відеоурок  “Трагедія Бабиного Яру - в серці українського народу” Хвилина мовчання за загиблими у Бабиному Яру ✅оформлення стенду  “Бабин Яр - дорога смерті” Бабин Яр – це не тільки трагедія минулої війни, це урок на майбутнє, який знову і знову нагадує, як важливо запобігати насильству та берегти мир. Наш обов’язок – пам’ятати про цю страшну трагедію.     «Історії властиве повторення, і в цьому є її трагедія». Сьогоднішній «рашистський» режим став достойним спадкоємцем нацистів Другої світової війни та катів радянського союзу.

16:40 04.10.2023

З  Днем захисників і захисниць України!

💙З  Днем захисників і захисниць України!💛 Жовтень - місяць, коли українці вшановують захисників та захисниць країни, які вже десятий рік дають відсіч російській агресії. В Україні триває повномасштабна війна, і вшанувати подвиг військових, волонтерів та медиків зараз особливо важливо. Тільки завдяки ним наша Батьківщина зберігає свою незалежність. День захисника України 2023 року ми відзначатимемо у нову дату - 1 жовтня. Повна назва свята - День захисників та захисниць України, адже жінки теж беруть участь у бойових діях. Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу! Ми вітаємо тих героїв, які ціною власного життя боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє. Нехай мир завжди буде вашим союзником, а ваше служіння приносить лише гордість і вдячність нашої рідної країни. Ви робите справжній подвиг тому, що ваші серця хоробрі, а душі незламні. Дякуємо за вашу сміливість, бажаємо міцних сил та мужності. Слава Україні! У закладах загальної середньої освіти проведено низку тематичних заходів. Зокрема: бесіди "Нація нескорених: від козацтва до сьогодення"  « Ми нащадки козаків"; " Україна понад усе",виховний захід під назвою "Герої нашої держави…» 🔘Завтра о 9:00 - загальноукраїнська хвилина мовчання🔘 🙏Вшануймо подвиг українців , які загинули , захищаючи нашу державу🙏

11:33 30.09.2023

Всесвітній день прибирання

 3 нагоди  відзначення Всесвітнього дня прибирання та метою привернення уваги громадськості до охорони довкілля, проблем навколишнього середовища, підвишення екологічної свідомості дітей  та молоді у закладах освіти Синевирської ТГ відбувся екомарафон.  Все живе – повинно жити! Все живе, що нас оточує повинно жити. Якщо загине природа, загине і людство. Найбільше, що сьогодні тривожить, це людська байдужість. Дійсно, це найстрашніше, коли людям байдуже: будуть через 10 років цвісти ці квіти чи ні, буде через 15 років текти отой струмочок чи ні, будуть через 20 років народжуватися здорові діти чи ні…  Висновок один: потрібно весь час добиватися, щоб масовий рух на захист природи ріс і поширювався з кожним днем, щоби ніхто не стояв осторонь, щоб всі ми брали участь в охороні рік, лісів, озер. Під час екомарафону  здобувачі освіти 1-11 класів прибрали території ліцею, попрацювали на квітниках, зібрали насіння квітів та полили квіти в фойє та коридорах.  І тому ми як майбутнє  нашої країни повинні  осягнути істину, свідомістю і серцем, розумом і почуттям, що в домі природи – наша доля, і все зробити для того, щоб використати  цей шанс і допомогти рідній природі, тим самим – продовжити жити.

10:15 19.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь