A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синевирська громада
Закарпатська область, Хустський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРАВОВА ДОПОМОГА ПОСТРАЖДАЛИМ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА

ПРАВОВА ДОПОМОГА ПОСТРАЖДАЛИМ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА

Жінки по всьому світу стають жертвами зґвалтувань та зазнають побутового насилля, до того ж, масштаби та істинна природа такого насильства нерідко приховані. Домашнє насильство – проблема, яку складно досліджувати. Адже фізичне, сексуальне, психологічне, економічне насильство однієї людини над іншою у сімейних відносинах може мати приховані форми. Інколи як агресор, так і потерпілий, вважають свої стосунки «нормальними». Нерідко люди навіть не розуміють, що стикаються саме з домашнім насильством. У суспільстві існує думка, що домашнє насильство – це заподіяння тілесних ушкоджень. Однак насправді воно може бути не лише фізичним чи сексуальним. Це і психологічний тиск – образи, залякування, заборона спілкуватися з рідними, приниження, ігнорування почуттів особи, і економічні утиски — заборона працювати чи навчатися, контроль сімейного бюджету, позбавлення житла, їжі, одягу…

15:43 13.07.2022

Уряд затвердив програми безповоротних грантів на створення теплиць і садів

Уряд затвердив програми безповоротних грантів на створення теплиць і садів

Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило програми безповоротних грантів для аграріїв, які були затверджені на черговому засіданні Кабінету Міністрів України. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський. 

15:21 29.06.2022

Дія.Бізнес на Закарпатті продовжує підтримувати підприємців

Дія.Бізнес на Закарпатті продовжує підтримувати підприємців

«Дія.Бізнес – це потужна ініціатива з розвитку підприємництва в Україні. Особливо вона актуальна під час воєнного стану, коли багато представників цієї сфери потребують підтримки для продовження своєї діяльності. Окрім допомоги закарпатському бізнесу, в центрі запустили декілька спецпроєктів для релокованих компаній», – наголосив Олександр Пацкан.

15:20 29.06.2022

До уваги власників та керівників закладів розміщення (проживання)

До уваги власників та керівників закладів розміщення (проживання)

Дозвольте ознайомити Вас із можливостями перевірки та отримання копій цифрових документів у Дії, які мають право використовувати клієнти. Нижче наведена вся необхідна інформація для початку роботи з цифровими документами в Дії, у тому числі інструкції щодо підключення та використання.

10:30 28.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь